دوشنبه, 31 ارديبهشت 1397

افتتاح آزمایشگاه تحقیقاتی نانو دانشگاه صنعتی قوچان با حضور مسئولین شهرستان به مناسبت ایام الله دهه فجر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان ، صبح امروز آزمایشگاه نانو این دانشگاه با حضور حجة الاسلام والمسلمین دستجردی امام جمعه ، دکتر علیرضا قامتی فرماندار، دکتر علی اصغر بهشتی ریاست دانشگاه و جمعی از مسئولین قوچان و مدیران و استادان دانشگاه افتتاح و به بهره برداری رسید.
 دکتر طاهره روحانی بسطامی عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی و رئیس امور ازمایشگاهها و کارگاههای این دانشگاه در مراسم افتتاحیه در خصوص تجهیز این آزمایشگاه اعلام داشت : امکانات موجود از نظر استاندارد در سطح بی‌نظیری بوده و امکان دارد برخی از تجهیزات موجود را حتی سایر دانشگاه‌های سطح استان دارا نباشند.
سپس بازدیدی از روند پیشرفت پروژه ی احداث ساختمان 7000 متری دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه توسط مسئولین حاضر انجام شد و مراسم با صحبتهای امام جمعه شهرستان در خصوص ارتقاء جایگاه علم و دانش در سطح ملی و بین المللی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی  و همچنین ارائه گزارش مبسوطی از وضعیت فعلی و پیشرفت های دانشگاه صنعتی قوچان در حوزه های مختلف در سالیان اخیر توسط دکتر صدرنیا معاونت اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه ادامه یافت.
پایان بخش این مراسم اقامه نماز ظهر و عصر حاضرین در جلسه به امامت حجة الاسلام و المسلمین دستجردی بود .

اطلاعات طرح:
 هزینه خریدتجهیزات تخصصی وعمومی ۳میلیارد ریال