یکشنبه, 02 ارديبهشت 1397

کسب مدال طلای جشنواره علمی رضوی توسط عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان دکتر حسن کریمی مله عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی این دانشگاه موفق به اخذ مدال جشنوراه علمی رضوی گردید .
 در این مراسم که به مناسبت ايام الله دهه فجر به همت استانداري استان خراسان رضوي و با همکاری دانشگاه هاي منطقه برگزار شد ؛ از جایزه علمی رضوي رونمايي شد . در اين جشنواره از ١٦ استاد برتر موفق به اخذ عنوان " يك درصد دانشمندان پراستناد دنیا  در زمینه های علمی" در سطح استان تقدير و مدال جشنواره به همراه لوح تقدیر با امضای استاندار به ایشان اهدا گردید.
 همچنين به پاس تلاشهاي اين اساتيد از تمبر اساتيد برجسته استان در حضور استاندار ، روساي دانشگاه ها و مسئولین استانی رونمايي شد.

دکتر کریمی