دوشنبه, 31 ارديبهشت 1397

نخستین رویداد آموزشی و تجربی تحت عنوان استارتاپ ویکند در دانشگاه صنعتی قوچان

نخستین رویداد آموزشی و تجربی تحت عنوان استارتاپ ویکند با حضور 96 شرکت‌کننده در دانشگاه صنعتی قوچان آغاز به کارکرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه در آئین افتتاحیه این مراسم با اشاره به نبود اعتماد میان بخش صنعت و دانشگاه‌ عنوان داشتند: دانشگاه‌ها باید با طرح ایده‌های اصولی و برنامه‌ریزی مناسب زمینه جذب سرمایه‌گذار و بخش صنعت را فراهم نمایند.

photo 2018 03 04 00 09 14

دکتر بهشتی لازمه یک دانشگاه موفق و کارآفرین را طرح ایده‌ها و نوآوری در آن دانستند و اضافه کردند : امروزه همه نگاه‌ها جهت رفع مشکلات موجود به سمت دانشگاه  ها است که باید در زمینه برطرف ساختن آنها تلاش مضاعفی صورت بگیرد.
در ادامه این مراسم دکتر عبدالحسین صدرنیا عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع و معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی قوچان ، با یادآوری این موضوع که این دانشگاه از دو سال پیش تمایل به راه‌اندازی این برنامه داشته است، اظهار داشت: امکانی برای شرکت‌کنندگان فراهم‌شده تا داوطلبانه بتوانند در مدت زمان یک دقیقه طرح‌ها و ایده‌های خود را در ادامه این مراسم بیان کنند.

photo 2018 03 04 00 09 20

photo 2018 03 04 00 08 47

photo 2018 03 04 00 09 29

ایشان با اشاره به اینکه 12 ایده‌ای که بالاترین رأی را از سوی میهمانان و افراد شرکت‌کننده کسب کنند برای یارگیری و شروع این ماراتون اقدام می‌کنند،اضافه کرد : 12 تیم 8 نفره تشکیل می‌شود که می‌توانند اعضای آن از افراد دارای سابقه فعالیت در حوزه کسب‌وکار، صنایع، طراحی وب‌سایت و IT، الکترونیک و... باشند.
معاون اداری، مالی و مدیرت منابع  دانشگاه صنعتی قوچان با تأکید بر این موضوع که ایده‌ها نباید تکراری بوده و دلالی نیز در این زمینه صورت نگیرد، بیان کرد: استارتاپ باید یک کسب ‌و کار کوچک و ایده نوآورانه باشد و استاندارد این ماراتن رأی دادن شرکت‌کنندگان به این ایده‌ها است.
وی با یادآوری اینکه داوری نهایی این ایده‌ها و طرح‌ها دارای سه قسمت است، افزود: این داوری در روز جمعه عصر انجام خواهد شد که 30 درصد امتیاز ناشی از نوآوری و ابداع طرح و ایده بوده و 30 درصد هم به میزان اجرایی شدن و عملیاتی بودن ایده‌ها اختصاص دارد.

photo 2018 03 04 00 09 35

در ادامه مراسم دانشجویان شرکت کننده در این مراسم در مدت زمان 1 دقیقه به بیان ایده های خود پرداختند و رای گیری ،معرفی 12 نفری که ایده شان حائز اکثریت آراء گردیده و تشکیل تیمها جهت شروع ماراتن استارتاپ پایان بخش مراسم افتتاحیه بود .