جمعه, 01 تیر 1397

مسابقات منطقه ای سازه ها پل ماکارونی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

photo 2018 05 20 14 42 45

دومین دوره مسابقات منطقه ای سازه ها پل ماکارونی  به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان ۲۴ اردیبهشت ماه در محل نمازخانه این دانشگاه برگزار گردید

دکتر مرتضی جلیلی قاضی زاده عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه صنعتی قوچان و رئیس اجرائی دومین دوره مسابقات منطقه ای سازه های پل ماکارونی در مصاحبه با روابط عمومی عنوان داشت : این مسابقات که با حضور ۲۶ تیم شهرستانی و تیم هایی از سایر دانشگاه های استان خراسان رضوی و یک تیم مهمان از دانشگاه علم و صنعت تهران به مدت یک روز برگزار شداز سطح بسیار بالایی برخوردار و بحمدالله بازتاب خوبی در بین دانشگاه های سطح منطقه داشت.

وی افزود : در پایان این رقابت ها که با شور و نشاط مثال زدنی دانشچویان برگزار شد تیم دانشگاه صنعتی قوچان توانست در این دوره از مسابقات مقام اول را به خود اختصاص دهد و تیم های مؤسسه حکیم نظامی قوچان  و خاوران مشهد مشترکا  حائز مقام دوم و دانشگاه بجنورد به مقام  سومی رسید.

photo 2018 05 20 14 42 41

لازم به ذکر است تیم سازه های ماکارونی دانشگاه صنعتی قوچان به سرپرستی آقایان مهندس حمید رضا محمدیان و مهندس محمد رحیم زاده از اساتید مدعو گروه مهندسی عمران این دانشگاه ، پیش از این توانسته بود مقاوم اولی و سومی مسابقات  سازه های ستون فشاری دانشگاه فردوسی مشهد را در بین ۲۹ تیم منطقه ای و کشوری کسب نماید.

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir