جمعه, 01 تیر 1397

حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان در راهپیمائی روز جهانی قدس و همدردی با ملت مظلوم فلسطین

photo 2018 06 08 21 20 37

دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند و همراهی و همصدایی خود را با ملت مظلوم فلسطین اعلام داشته و انزجار خود را از رژیم غاصب صهیونیستی فریاد زدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان ، جمعی از اعضای هیات رئیسه ،استادان ، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه صبح امروز همراه با سایر آحاد مردم شهرستان قوچان در راهپیمایی روز قدس شهرستان قوچان شرکت کردند و بار دیگر با آرمان های امام راحل تجدید میثاق نمودند. پایان بخش این راهپیمائی باشکوه شرکت در نماز وحدت آفرین جمعه به امامت حجة الاسلام و المسلمین دکتر دستجردی امام جمعه شهرستان بود .

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir