جمعه, 03 اسفند 1397

انتشار کتاب استاد دانشگاه صنعتی قوچان در انتشارات بین المللی Springer ( درج در سایت وزارت علوم )

book.farhadi

کتاب " Information Measures for Hesitant Fuzzy Sets and Their Extensions  " توسط عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان تالیف و در انتشارات بین المللی Spinger انتشاریافت.

book

دکتر بهرام فرهادی نیا عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه صنعتی قوچان در مصاحبه با روابط عمومی این دانشگاه اعلام داشت : این کتاب در واقع ماحصل ۸ سال تحقیقات هدفمند و با برنامه ی

من به عنوان نویسنده اول آن در این زمینه بوده وکارهای تحقیقاتی اش از آغاز تا به اکنون به گونه ای هدایت شده اند تا فحوای هر فصل آن کتاب را تشکیل دهند. در این کتاب سعی شده است تا

دانشجویان تحصیلات تکمیلی به مرجعی ای جامع وبروز دسترسی داشته باشند تا با مواجه با مطالب مرتبط در این کتاب‌‌، فرایند از مطالعه صرف تا تحقیقات بروز را بصورت یکجا و در اندک زمان ممکن در اختیار داشته باشند.

وی افزود : این کتاب مشتمل بر چهار فصل تالیف شده است:

1. Hesitant Fuzzy Set and its Extensions

2. Distance Measures for Hesitant Fuzzy Sets and Their Extensions

3. Similarity Measures for Hesitant Fuzzy Sets and Their Extensions

4. Entropy Measures for Hesitant Fuzzy Sets and Their Extensions

5. Application of Information Measures in Multiple Criteria Decision Making

و در انتشارات Springer چاپ شده  که خود دلالت بر غنای مبنایی و متنی آن دارد تا مطالب آن در اختیار همه محققان سرتاسر دنیا قرار بگیرد.

dr.farhadinia

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir