شنبه, 04 خرداد 1398

کسب مدال طلای دومین جشنواره علمی رضوی توسط عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان

دکتر ستار مالکی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی قوچان موفق به اخذ نشان ویژه دومین جشنوراه علمی رضوی گردید.

photo 2019 02 15 00 42 18

دومین جشنواره علمی رضوی همزمان با ایام چهلمین جشن انقلاب اسلامی به همت شبکه جامع دانشگاهی و با همکاری استانداري استان خراسان رضوي در محل تالار سپید دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد. در اين جشنواره از ١٦ استاد برتر موفق در زمینه های علم و فناوری در سطح استان تقدير و مدال جشنواره به همراه لوح تقدیر با امضای استاندار به ایشان اهدا گردید. همچنین به پاس تلاشهاي اين اساتيد برجسته از تمبر ایشان در حضور روساي دانشگاه ها و مسئولین استانی رونمايي گردید.

دکتر مالکی در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان؛ دلیل انتخاب خود را انجام فعالیتهای علمی و  فنآورانه دانست و افزود : هم اکنون به عنوان موسس شرکت دانش بنیان و واحد

فنآورِ نوین کامپوزیت صدرا با تولید کامپوزیت های زمینه پلیمری که در صنایع نفت ، گاز ، پتروشیمی و هوافضا کاربرد دارد مشغول فعالیت می باشم.

وی افزود: این شرکت هم اکنون در شهرک ‌صنعتی فنآوری های برتر در دو واحد به مساحتی معادل ۵۶۰۰ متر مربع مستقر می باشد و موفق به اخذ پروانه بهره برداری با ظرفیت ۱۰۵۰۰ تن از

وزارت صنعت معدن تجارت شده است که برای بسیاری از فارغ التحصیلان استانی ایجاد اشتغال نموده است .

مالکی اضافه کرد : در حال حاضر این شرکت عضو لیست بلند وزارت نفت و سایر وندور لیست های معتبر کشور می باشد و همچنین آمادگی همکاری با اساتید محترم سایر دانشگاههای کشور

در حوزه تحقیقات مربوط به کامپوزیت های زمینه پلیمری را دارد.

photo 2019 02 15 00 42 31

حضور جناب آقای دکتر علی اصفر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان به همراه جمعی از مدیران و اساتید هیات علمی این دانشگاه در جشنواره علمی رضوی

گزارش تصویری :

photo 2019 02 15 19 03 24