سه شنبه, 06 فروردين 1398

برگزاری مراسم دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در چهلمین سالگرد

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی مراسمی تحت عنوان دستاوردهای انقلاب اسلامی به همت بسیج دانشجویی در محل نمازخانه دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

photo 2019 02 24 17 11 49

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان؛ در این مراسم که با استقبال دانشجویان و تنی چند از اعضای هیات علمی همراه بود، محمد بهزاد عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) دقایقی

را در خصوص موضوع جلسه برای حاضرین در مراسم به سخنرانی پرداخت و یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی را دانشجویان نخبه ایرانی برشمرد.

وی همچنین از موفقیتهای بیشمار جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه های علمی ، فرهنگی و اجتماعی سخن گفت و توان و پیشرفت قابل توجه در صنایع نظامی را به عنوان یک دستاورد ارزشمند انقلاب

برشمرد و افزود: به حمدالله هم اکنون از جایگاه بسیار خوبی در این زمینه در سطح منطقه و جهان برخورداریم و محصولات ما به سایر کشورهای جهان صادر می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) علت پیشرفت نکردن کشور در بخش هایی نظیر صنعت خودرو و اقتصاد را نداشتن نگاه انقلابی و جهادگرانه مسئولین ذیربط و دست اندرکاران این عرصه ها عنوان

کرد و یاد آور شد: تلاش مخلصانه و توجه ویژه به ظرفیت نیروهای داخلی از دیگر حلقه های مفقوده و عوامل عدم پیشرفت در برخی حوزه ها در چهل سالگی انقلاب است .

در پایان این مراسم هدایایی به قید قرعه به حاضرین در جلسه اهدا شد .

گزارش تصویری :

photo 2019 03 01 16 33 17