سه شنبه, 06 فروردين 1398

دومین دوره مسابقات بازی ریاضی به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان و با معرفی تیم های برتر خاتمه یافت.

مسابقات منطقه ای بازی ریاضی با حضور ۱۲۸ دانش‌آموز و دانشجو در قالب ۳۲ تیم در به همت انجمن علمی ریاضی و با همکاری امور پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان به مدت ۲ روز در محل دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه برگزار گردید.

photo 2019 03 03 09 27 35

دکتر سید ایوب سلیمی پور مدیر گروه ریاضی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی؛ هدف از برگزاری این مسابقات را آموختن ریاضیات به روش بازی به مخاطبین و جامعه عنوان کرد و افزود: در این بازی ها مفاهیم اولیه ای همچون بخش پذیری ، اعداد اول ، مجذور بودن و... در قالب بازی فکری و تیمی توسط شرکت کنندگان حل می شوند.

سلیمی پور با اشاره به برگزاری دومین دوره مسابقات بازی ریاضی، استقبال از این دوره مسابقات را نسبت به دوره گذشته بی‌نظیر خواند و افزود ۲۶ تیم از سطح مدارس شهرستان به همراه دانشجویانی از دانشگاه صنعتی قوچان، پیام نور قوچان، موسسه آموزش عالی اترک قوچان و دانشگاه بجنورد در دوره دوم این مسابقات و به مدت 2 روز با هم به رقابت پرداختند که تیم اول صاحب بشترین تعداد برد از 5 بازی برگزار شده گردید و تیم های دوم و سوم هر کدام 7 برد بدست آورده اند.

در پایان این مسابقات تیم های دبیرستان شهید بهشتی ( دوره دوم تیزهوشان ) و فزرانگان (دوره دوم تیزهوشان "دو تیم " ) به مقام های اول تا سوم نایل آمدند که تندیس مسابقات به همراه الواح تقدیر و هدایای نقدی توسط هیات برگزاری به ایشان اهدا گردید.

همچنین در بخش جنبی آقایان امین ایزانلو از دانشگاه بجنورد و امیر بابائیان از دبیرستان شهید بهشتی (دوره دوم تیزهوشان) به عنوان نفرات اول و دوم انتخاب و جوایز نقدی و لوح تقدیر به ایشان تعلق گرفت.

گزارش تصویری مسابقات :

photo 2019 03 03 15 30 27

photo 2019 03 03 15 37 35

photo 2019 03 03 15 40 56

تیم اول از دبیرستان شهید بهشتی:

آرمان قهرمانی نژاد، آرمین مظلومی، امیر محمد سرولایتی، علیرضا فرجامی

تیم دوم از دبیرستان فرزانگان:

زهرا سعادت نژاد، ریحانه حیدری، نادیا قلاسی، عطیه پرکوک

تیم سوم از دبیرستان فرزانگان:

غزل خانی، مهدیه حسینی، نگار فخرآبادی

ثبت تصاویر مسابقات: