یکشنبه, 24 شهریور 1398

نشست یار مهربان ویژه اعضای هیات علمی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

در این نشست که با حضور ریاست ، اعضای هیات رئیسه و اعضای هیات های علمی دانشگاه صنعتی قوچان و به همت امور فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه در روز دوشنبه مورخ ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ در محل سالن جلسات سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار گردید، اهمیت و جایگاه کتاب و کتابخوانی مورد بحث قرار گرفت و نظرات ، پیشنهادات و دیدگاه های گوناگونی از سوی حاضرین در جلسه مطرح شد.

20190317 131456

دکتر محمدپور رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی قوچان در مصاحبه با روابط عمومی افزود: در این نشست که اولین نشست هم اندیشی تحت عنوان یار مهربان (کتاب) بود سعی برآن داشتیم تا اساتید هیات علمی میزان مطالعات خود را در سایر زمینه های غیر مرتبط با رشته تحصیلی افزایش داده و در سایر علوم نیز بتوانند به سطح قابل قبولی از اطلاعات دست یابند.

img1552814563272

وی عنوان نمود: در آینده این نشست ها به صورت صمیمانه تری برگزار خواهد شد و افراد علاقه مند به مطالعه کتاب، خلاصه ای از کتاب انتخابی خود برای حاضرین ارائه خواهند نمود تا آنان نیز از ثمرات کتاب مطالعه شده بهره مند گردند. پس از همفکری و گفت وگوی صمیمانه ، در یک سنجش آماری میزان علاقه مندی حاضرین در جلسه به موضوعات و کتب مختلف بررسی شد و با توجه به نتایج کتاب هایی با همین مضامین به رسم یادبود اهدا گردید تا زمینه ساز ترویج بیشتر فرهنگ کتابخوانی و کتاب دوستی باشد.