دوشنبه, 27 خرداد 1398

طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه ؛ سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد.

دکتر علی اصغر بهشتی ریاست دانشگاه صنعتی قوچان در حکمی دکتر علی آیتی را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه منصوب کردند.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر علی آیتی

سلام علیکم

احتراماً نظر به مراتب شایستگی و تجارب جنابعالی به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 98/01/18 به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی

در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.

امید است با پشتکار ، دلسوزی و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره گیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاه؛ در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه موفق باشید.

علی اصغر بهشتی

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان

hokm.dr.ayati1

دکتر علی آیتی عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی و انرژی دانشگاه صنعتی قوچان می باشد و مدیر گروهی این رشته را در سوابق خود دارد.

پیش از این نیز دکتر ایمان رشیدی طرقی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک و صنایع عهده دار این مسئولیت بوده است .

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir