پنج شنبه, 05 ارديبهشت 1398

آیین دیدار نوروزی هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان با اساتید و کارمندان این دانشگاه برگزار شد.

MIL05390

آیین دیدار نوروزی اعضای محترم هیئت ریسه دانشگاه صنعتی قوچان با مدیران ،اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه برگزار گردید .

در این مراسم جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض تبریک سال جدید از زحمات یکساله مدیران، اساتید و کارمندان در سالی که گذشت تقدیر نمودند و موفقیت ها و پیشرفتهای دانشگاه را مرهون وحدت ، همدلی و تلاش بی دریغ این عزیزان دانستند .

دکتر بهشتی در ادامه با توجه به نامگذاری سال 98 با عنوان سال " رونق تولید " توسط مقام معظم رهبری ( مد ظله )، نقش و جایگاه دانشگاهها را در جهت تحقق این شعار در سطح جامعه مهم ارزیابی

نمودند و ابراز امیدواری نمودند که با همت همه اساتید ،صاحبنظران و صاحبان ایده در کنار تولید کنندگان داخلی، بتوانیم نقش شایسته ای در دستیابی به اهداف مورد نظر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران

با توجه به نامگذاری سال 98 با عنوان رونق تولید داشته باشیم و اضافه کردند: این یک وظیفه ملی است .

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان همچنین در پایان سخنان خود برای حاضرین در جلسه سالی پر از صحت و سلامت همراه با تلاش و فعالیت  و خیر و برکت آرزو کردند.

در ادامه مراسم دکتر صدرنیا معاونت اداری ومالی و دکتر هادی زاده معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز دقایقی به نمایندگی از سایر اعضای هیات رئیسه به ایراد سخنرانی و بیان نقطه نظرات و برنامه های دانشگاه در سال پیش رو پرداختند.

برش کیک با عنوان "سال رونق تولید گرامی باد " توسط اعضای محترم هیات رئیسه و پذیرائی از همکاران حاضر در مراسم از دیگر برنامه های این برنامه بود.

در پایان این دیدار و در راستای تحقق اهداف پیاده سازی مدیریت سبز در دانشگاه صنعتی قوچان نیز همانند سال گذشته ، تعداد 110 عدد گلدان گل رز، از تولیدات گلخانه ی واحد  فضای سبز این دانشگاه،

از طرف حوزه معاونت اداری و مالی به اعضای هیات علمی و کارمندان و نیروهای خدماتی حاضر در مراسم  اهدا گردید .

عکسهای تکمیلی مراسم :

photo 2019 04 08 09 25 041