دوشنبه, 27 خرداد 1398

در راستای گسترش فعالیتهای علمی و بین المللی صورت گرفت ؛ انعقاد تفاهم‌ نامه همکاری مشترک دانشگاه صنعتی قوچان و دانشگاه تور ورگاتا رم (درج در وبسایت وزارت علوم )

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان؛ اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک، تبادل استاد و دانشجو، همکاری در دعوت از اندیشمندان و شخصیت‌های علمی دانشگاه‌ها، همکاری در زمینه برگزاری

دوره‌های آموزشی مشترک برای دانشجویان ایرانی و ایتالیایی، حمایت از پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه های مرتبط وانتقال دانش و تجربیات در زمينه نانو مواد ،

tafahomnameh

نانو حسگرهای هوشمند ، سنتز و كاربردهاي آن و حذف آلاينده ها از محيط زيست ، امكان بازديد متخصصان دو طرف از امكانات يكديگر،اجراي برنامه هاي آموزشي و پژوهشی با هدف رسيدن به

درجات مشترك علمی در تمامي سطوح و انتشارات علمي از جمله مفاد این تفاهم‌نامه همکاری است.

دانشگاه تور ورگاتا رم رتبه بين ٤٠١-٥٠٠ در رتبه بندي Times و رتبه ٥١١-٥٢٠ را در رده بندي QS داشته و جز دانشگاه هاي باكيفيت در اين رده بندي مي باشد. همچنين اين دانشگاه رتبه ٩٢ را در رده بندي دانشگاه هاي جوان دنيا در سال ٢٠١٨ را دارا مي باشد.

photo 2019 06 01 13 35 206

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir