یکشنبه, 24 شهریور 1398

انتصاب مدیر عامل جدید بنیاد حامیان علم و فناوری ( خیرین ) دانشگاه صنعتی قوچان

photo 2019 08 24 15 44 27

به گزارش روابط عمومی ، دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و رئیس هیات مدیره بنیاد حامیان علم و فناوری قوچان (خیرین) طی حکمی

سید امیر خلیق را به عنوان مدیر عامل جدید این بنیاد منصوب نمودند.

در این حکم آمده است :

جناب آقای سید امیر خلیق

سلام عليكم؛
      احتراماً پيروي پيشنهاد هيات مديره محترم بنياد در شصت وپنجمين جلسه بنياد خيرين علم وفناوري دانشگاه مورخ 98/5/22 و نظر به مراتب تعهد، شايستگي و تجارب جناب عالي به موجب اين حكم از تاريخ 98/5/22 به عنوان “مدير عامل بنياد حاميان علم و فناوري” در دانشگاه صنعتي قوچان منصوب مي شويد.
اميد است با پشتكار، دلسوزي و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌گيري از ظرفيتهاي موجود در دانشگاه در راستاي تحقق اهداف عالي دانشگاه موفق باشيد.

لازم به ذکر است پیش از این آقای نوروز محمد هادی زاده این مسئولیت را عهده دار بود که در ماههای گذشته استعفای خود را تقدیم هیات مدیره کرده بود.