سه شنبه, 21 آبان 1398

انتصاب سرپرست جدید معاونت اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه صنعتی قوچان

به گزارش روابط عمومی ، دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه  طی حکمی دکتر مجید کاظمی عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه صنعتی قوچان را به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی و مدیریت منابع این دانشگاه منصوب نمودند.

photo 2019 009 008 10 09 47

در این حکم آمده است :

سلام علیکم
      احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شايستگي و تجارب جناب عالي به موجب اين حكم و با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي از تاريخ 98/06/16 به عنوان “سرپرست معاونت اداري و مالي” در دانشگاه صنعتي قوچان منصوب مي شويد.
اميد است با پشتكار، دلسوزي و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌گيري از ظرفيتهاي موجود در دانشگاه در راستاي تحقق اهداف عالي دانشگاه موفق باشيد.

دکتر بهشتی همچنین در نامه جداگانه ای از زحمات دکتر عبدالحسین صدرنیا معاونت سابق اداری و مالی دانشگاه در مدت زمان تصدی این پست تقدیر و تشکر نمودند.

لازم به ذکر است دکتر مجید کاظمی ، مدیریت کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی قوچان را در کارنامه خود دارد.