سه شنبه, 21 آبان 1398

آئین تکریم و معارفه معاونت اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

photo 2019 09 11 15 31 103

آیین تکریم دکتر عبدالحسین صدرنیا معاونت سابق اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه صنعتی قوچان و معارفه دکتر مجید کاظمی سرپرست جدید این معاونت در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور اعضای هیات رئیسه، مدیران ، اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه برگزار شد، جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه در سخنانی از اقدامات اساسی صورت گرفته در دوران تصدی پست معاونت اداری و مالی دانشگاه توسط جناب آقای دکتر صدرنیا مواردی را بیان کردند و خصوصیات اخلاقی، نظم و جدیت در کار را از بارزترین نکات شخصیتی دکتر صدرنیا برشمردند و مراتب تقدیر و تشکر خود را از زحمات چندین ساله ایشان در کادر مدیریتی دانشگاه اعلام داشتند.

دکتر بهشتی همچنین ضمن معرفی اجمالی آقای دکتر کاظمی و ارائه خصوصیات و سوابق اجرایی متعدد وی در خارج از دانشگاه ، برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت نمودند.

ارائه گزاش عملکرد توسط دکتر صدرنیا معاونت سابق اداری و مالی و اهدای لوح تقدیر و هدایای یادبود به ایشان و همچنین اعطای حکم سرپرست جدید حوزه معاونت اداری و مالی و مدیریت منابع توسط

ریاست محترم دانشگاه به دکتر کاظمی و گرفتن عکس یادگاری از دیگر برنامه های این مراسم بود.

گزارش تصویری مراسم :

photo 2019 09 11 15 31 30