چهارشنبه, 24 مهر 1398

سامانه يكپارچه وبلاگ دانشگاه صنعتي قوچان راه اندازی شد.

سامانه وبلاگ دانشگاه صنعتي قوچان با آدرس http://blog.qiet.ac.ir توسط واحد فناوري اطلاعات دانشگاه طراحي و راه اندازي گرديد.

دکتر احمدرضا منتظرالقائم مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی قوچان در مصاحبه با روابط عمومی ضمن اعلام خبر فوق افزود : با راه اندازی این سامانه از اين پس نمامي كارمندان، اساتيد و دانشجويان محترم و همچنين مديران گروه ها، انجمن هاي علمي، گروه هاي فرهنگي و ديگر تشكل هاي دانشگاه می توانند با ارسال درخواست خود از طريق گزينه “درخواست وبلاك” در صفحه اول اين سامانه مي از امکانات آن استفاده نمايند.

وی افزود : اين سامانه بر پايه پلتقرم وردپرس طراحي شده است و به همين دليل تمام قابليت ها و امكانات وردپرس را دارا مي باشد که در اين سامانه فعلا هر كاربر فضاي ذخيره سازي به میزان 200MB را در اختيار خواهد داشت.

دکتر منتظر القائم گفت : امكانات اين سامانه براي مواردی همانند : ارتباط بين اساتيد و دانشجويان ،

• اطلاع رساني تشكل هاي دانشگاه ، نشر اخبار دانشجويي، علمي، فرهنگي، ورزشي ... ، به اشتراك گذاري دانش و تخصص ، معرفي و بحث پيرامون موضوعات دانشگاه ،و مواردی از این قبیل

قابل استفاده است كه اين امر می تواند در توليد محتوا براي دانشگاه در فضاي مجازي تاثیر به سزایی داشته باشد.