جمعه, 24 آبان 1398

سومین نمایشگاه "دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز برگزار شد

سومین نمایشگاه "دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه "مدیریت سبز" برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این نمایشگاه که در محل سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار گردید، از دانشگاه صنعتی قوچان جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه که ریاست شورای راهبری مدیریت سبز را نیز عهده دار می باشد، جناب آقای مهندس شیخی به عنوان دبیر شورای راهبری مدیریت سبز، جناب آقای دکتر کاظمی معاونت اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه، جناب آقای دکتر آیتی معاونت آموزشی و پزوهشی و آقای دکتر جلیلی قاضی زاده و خانم دکتر روحانی حضور داشتند.

این نمایشگاه با هدف ارائه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه "مدیریت سبز" و با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد.

daneshgahsabz

photo 2019 10 12 05 56 54