جمعه, 24 آبان 1398

نشست صمیمی معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه با کارکنان برگزار شد

نشست صميمی معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه با کارکنان گرامی و با حضور هيات رئيسه محترم دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این نشست که اولین جلسه جناب آقای دکتر کاظمی به عنوان معاونت اداری و مالی با کارمندان دانشگاه صنعتی قوچان بود، اعضای هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه به ارائه مطالب خود پرداختند.

در ابتدای جلسه دکتر کاظمی ضمن خیر مقدم به کارکنان و هیات رئیسه دانشگاه ضمن تسلیت ایام اربعین گفت: هدف همه ما باید پیشرفت مجموعه باشد و امیدواریم با همراهی هم به سمتی برویم که بتوانیم باعث پیشرفت دانشگاه صنعتی قوچان شویم و با شناختی که از کارکنان محترم دارم برای تحقق این موضوع تلاش خواهند کرد.

وی در ادامه یادآور شد: خوشبختانه در دانشگاه از نظر سخت افزاری کلاس های درس، شرایط خوبی داریم و تهیه وسایل آموزشی نیز الویت دانشگاه است که به دنبال تکمیل آن هستیم.

در ادامه جلسه دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان نیز ضمن تبریک سال جدید تحصیلی و تسلیت ایام اربعین عزارداری آقا ابا عبدالله (ع) خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین نیازهای هر مجموعه محیط آرام و به دور از تنش می باشد که خوشبختانه امروز شاهد آن هستیم که این آرامش در دانشگاه وجود دارد و امیدواریم به همین شکل نیز ادامه پیدا کند.

وی در ادامه افزود: باید در نظر داشته باشیم که همواره خود را مدیون دانشگاه بدانیم و نگاه طلبکارانه به سازمان نداشته باشیم چرا که اگر نگاه طلبکارانه باشد قطعا به مشکل خواهیم خورد.

دکتر بهشتی در ادامه و خطاب به دانشجویان این دانشگاه نیز گفت: قبولی در دانشگاه و در یکی از رشته های مهندسی ابتدای راه است و برای رسیدن به قله پیشرفت نیاز به تلاش های بیشتر است.

در ادامه این جلسه نیز حجت الاسلام فرزانه مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام اربعین گفت: امروزه با راهپیمایی اربعین تمام دنیا امام حسین (ع) را شناخته اند و می توان گفت که اربعین یک معجزه الهی است و مقدمه ظهور امام زمان (عج) را فراهم خواهد کرد.

در ادامه این نشست دکتر آیتی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان نیز گفت:خوشبختانه همکاران در دانشگاه صنعتی قوچان با تمام توان خود خدمت می کنند و فعالیت این عزیزان شایسته تقدیر است.

دکتر آیتی در ادامه گفت: به عنوان مثال یکی از این حوزه ها، حوزه فاوا می باشد که بسیار خوب کار کرده اند که یکی از دستاوردهای آن افزایش 30 درصدی کاربران از سایت دانشگاه به دلیل بیشتر شدن امکانات آن است.

وی در ادامه یادآور شد: در حوزه آزمایشگاه ها نیز تمامی تجهیزات آزمایشگاه شناسنامه دار شده اند که لازم است از این عزیزان در این حوزه نیز تقدیر کنم.

دکتر آیتی در ادامه به ششمین کنفرانس ملی زئولیت انجمن شیمی ایران که در شهریور ماه 1398 به میزبانی قوچان برگزار شد نیز اشاره کرد و افزود: خوشبختانه این کنگره بسیار خوب برگزار شد و شرکت کنندگان این کنفرانس از نحوه برگزاری رضایت کامل داشتند تا جایی که در این کنفرانس برگزاری دو کنگره دیگر نیز به ما پیشنهاد شد.

در ادامه این جلسه نیز همکاران دانشگاه صنعتی قوچان مطالب پیشنهادی خود را با هیات رئیسه در میان گذاشتند.