جمعه, 24 آبان 1398

سخنرانی دکتر لطفی معاون پژوهشی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

سخنرانی دکتر لطفی معاون پژوهشی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در سالن سمینار دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این مراسم که با حضور آقای دکتر آیتی سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان و جمعی از اساتید هیئت علمی این دانشگاه برگزار شد، دکتر لطفی رییس بنیاد نخبگان شعبه خراسان رضوی در خصوص موضوعاتی همچون کارآفرینی، مراکز رشد و وظایف دانشگاه های نسل سوم به سخنرانی پرداخت.

دکتر لطفی 5

دکتر لطفی 1