جمعه, 24 آبان 1398

برپایی موکب دانشگاه صنعتی قوچان جهت استقبال از زائران پیاده امام رضا (ع)

موکب استقبال از زائران پیاده امام رضا (ع) در محل درب دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، برپایی این موکب به همت بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان و با همکاری تعدادی از اساتید و کارکنان، سازمان و تشکل های دانشجویی (بسیج دانشجویی مرصاد، مجمع دانشجویان عدالت خواه، انجمن اسلامی دانشجویان، کانون مهدویت وهیات محبان حضرت علی اصغر(ع)) صورت پذیرفت.

در ادامه گزارش تصویری روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان از استقبال کارکنان این دانشگاه از زائران پیاده امام رضا (ع) را مشاهده می نمایید.