جمعه, 24 آبان 1398

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه توجیهی دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان در نماز خانه این دانشگاه و با حضور هیئت رییسه، تعدادی از مدیران، اساتید و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر بهشتی ریاست دانشگاه صنعتی قوچان ضمن خیر مقدم و تبریک به تمامی دانشجویان بابت قبولی در این دانشگاه گفت: قبولی در دانشگاه خیلی خوب است ولی موفقیت نهایی شما محسوب نمی شود و نکته مهم این است که دانشجویان عزیز هدفشان را محدود به موفقیت های کوچک می کنند در صورتی که هدف ما خیلی بزرگتر از این اهداف کوچک است.

وی در ادامه افزود: بزرگترین هدف برای ما این است که یک انسان کامل باشیم و اگر این موضوع را به عنوان یک آرمان در زندگی خود لحاظ کنیم قطعا به راه های آن نیز فکر خواهیم کرد و قبولی در دانشگاه یک موفقیت بزرگ برای فکر کردن به این آرمان هاست.

ریاست دانشگاه صنعتی قوچان افزود: دانشجویان سعی کنند حتما در کارهای گروهی دانشگاه مثل فعالیت در گروه های فرهنگی، علمی، کانون های مختلف و ... مشارکت کنند چرا که این یک فرصت است و به آینده شما کمک می کند.

در ادامه این جلسه نیز حجت الاسلام فرزانه مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر فربد مدیر آموزش، دکتر دیانت مسئول مرکز مشاوره و دکتر محمدپور مدیر فرهنگی دانشگاه به سخنرانی پرداختند.

DSC 2023

DSC 2018