جمعه, 24 آبان 1398

تفاهم نامه همكاري آزمايشگاهي بين دانشگاه صنعتي قوچان و پژوهشگاه مواد و انرژي منعقد شد.

تفاهم نامه همكاري آزمايشگاهي بين دانشگاه صنعتي قوچان و پژوهشگاه مواد و انرژي منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي قوچان، اين تفاهم نامه با موضوع تسهيل همكاري هاي آزمايشگاهي، علمي و پژوهشي صورت گرفته است كه مدت آن از تاريخ 1398/02/20 به مدت يك سال مي باشد.

در اين تفاهم نامه آمده است پژوهشگاه ضمن به رسميت شناختن حقوق مادي و معنوي دانشگاه صنعتي قوچان، متعهد شده است براي كليه اعضاي هيئت علمي و دانشجويان دانشگاه صنعتي قوچان 20 درصد تخفيف در نطر بگيرد.

همچنين استقرار كليه اعضاي هيئت علمي و دانشجويان دانشگاه صنعتي قوچان در آزمايشگاه ها و استفاده از امكانات آزمايشگاهي پژوهشگاه بر اساس قوانين داخلي آزمايشگاه مركزي پژوهشگاه ميسر است.