جمعه, 24 آبان 1398

تفاهم نامه همكاري بين دانشگاه صنعتي قوچان و شركت پويان اكسير كوشا منعقد شد

تفاهم نامه همكاري بين دانشگاه صنعتي قوچان و شركت پويان اكسير كوشا منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي قوچان، اين تفاهم نامه به منظور توسعه زمينه هاي همكاري مشترك و همه جانبه علمي، پژوهشي و فناوري و استفاده بهينه از ظرفيت هاي موجود و به مدت 12 ماه منعقد شد.

هدف از انعقاد اين تفاهم نامه فراهم آوردن زمينه هاي همكاري مشترك آموزشي، پژوهشي خدمات فني و تخصصي و به منظور استفاده از ظرفيت هاي طرفين است.

شركت پويان اكسير كوشا در اين تفاهم نامه متعهد شده است، امكان استفاده از امكانات و خدمات آزمايشگاهي براي دانشجويان، اساتيد و محققان دانشگاه صنعتي قوچان وجود دارد.

همچنين همكاري در برگزاري دوره ها و كارگاه هاي آموزشي و مسينارهاي تخصصي مورد نياز دانشگاه ديگر تعهد شركت مي باشد.

در الويت قرار دادن دانشگاه صنعتي قوچان نسبت به ساير دانشگاه ها در انجام طرح هاي تحقيقاتي مشترك ديگر تعهد اين شركت است.

همچنين امكان درج تجهيزات آزمايشگاهي شركت پويان اكسير كوشا در سايت آزمايشگاه مركزي دانشگاه صنعتي قوچان به عنوان خدمات قابل ارائه به دانشگاه وجود دارد.

تفاهم نامه