یکشنبه, 24 آذر 1398

جلسه "وحدت حوزه و دانشگاه" در دانشگاه صنعتی قوچان و با حضور امام جمعه محترم شهرستان برگزار شد

جلسه "وحدت حوزه و دانشگاه"به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی قوچان و با حضور هیئت رئییسه محترم دانشگاه، همکاران فرهیخته دانشگاه صنعتی قوچان و امام جمعه معزز شهرستان قوچان در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این مراسم ابتدا دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان ضمن خیر مقدم به حاضرین این جلسه و تبریک هفته وحدت گفت: از حضور امام جمعه محترم در این جلسه نیز تشکر میکنم که دعوت دانشگاه را قبول کردند.

وی در ادامه افزود: در شرایط امروزی که نیاز بیشتری به وحدت داریم امیدوارم از شیوه پیامبر اکرم (ص) استفاده کنیم و اخلاق و رفتار ایشان را الگو قرار دهیم.

دکتر بهشتی در ادامه افزود: با شناخت چند ساله ای که از آقای دستجردی دارم، می دانم که نگاه ایشان به همه افراد جامعه حتی با نگاه های سیاسی متفاوت یکسان است.

وی در ادامه یادآورد شد: زمانی می توانیم روبکرد خوبی ارایه دهیم که با هم اتحاد داشته باشیم و جامعه زمانی رویکردها را قبول میکند که اختلاف نبیند.

در ادامه حجت الاسلام فرزانه مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان نیز ضمن خوش آمد گویی به حاضرین و امام جمعه محترم شهرستان گفت: پیامبر اکرم (ص) وقتی وارد مدینه شد پیمان برادری و اخوت بین اصحاب خودش برقرار کرد و سختی های زیادی را تحمل کردند تا بتوانند تفرقه ها را از بین ببرند.

وی افزود:اساتید بزرگوار در زمینه تعلیمی گفتمان سازی وحدت می توانند کمک زیادی داشته باشند.

وی در ادامه یادآور شد: وحدت فقط بین شیعه و سنی نیست و باید در همه زمینه ها وحدت داشته باشیم.

در ادامه این جلسه نیز امام جمعه شهرستان ضمن تقدیر از برگزاری این جلسه گفت: در بحث وحدت یک نکته مهم که باید رعایت بکنیم این است که وحدت باید در حول محورهای رو به جلو و محرک باشد.

وی در ادامه گفت: طبیعتا در قوچان افراد سلیقه ها و خط و خطوط سیاسی مختلفی را دارند اما مشترکات زیادی هم داریم و این نکته را باید در نظر بگیریم که انصافا مشکلات عدیده ای داریم که به جز همبستگی نمی توان این مشکلات را حل کرد و به جایی نمی رسیم.

در ادامه این جلسه همکاران دانشگاه صنعتی قوچان نیز نظرات خود را اعلام کردند.

20000000

20000