یکشنبه, 24 آذر 1398

نمایشگاه آثار خوشنویسی استاد اسماعیلی و افتتاحیه کتابخانه اهدایی استاد مرحوم حجتی برگزار شد

نمایشگاه آثار خوشنویسی استاد اسماعیلی و افتتاحیه کتابخانه اهدایی استاد مرحوم محمد حسن حجتی (پریشان) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این مراسم دوشنبه 20 آبان 1398 و در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد که با استقبال علاقه مندان به هنر از دانشگاه و بیرون از دانشگاه همراه شد.

در این مراسم ابتدا دکتر بهشتی ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، ضمن خیر مقدم به کلیه حضار و مهمانان گفت: خیر مقدم ویژه  ای خدمت استاد اسماعیلی قوچانی داریم که خدمات ارزشمندی را داشته اند.

وی در ادامه با تبریک هفته وحدت، افزود: امیدواریم بتوانیم از رفتار و منش نبی اکرم (ص) که بسیار رئوف بودند استفاده کنیم و ما هم بتوانیم همین شیوه را پیش بگیریم.

ریاست دانشگاه صنعتی در ادامه گفت: این مراسم با دو روبکرد برگزار شد که رویکرد اول ما تقدیر و تشکر از خیر بزرگواری است که سال ها در زمینه هنری فعال بودند و به خاطر اینکه دل در گرو این شهرستان و زادگاه خودشان داشتند علاقه مند بودند مجموعه ای که سالها برای آن زحمت کشیده بودند به شهرستان بازگردانند تا همشهریان قوچانی از این مجموعه نفیس استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: گرامی میداریم یاد و خاطره استاد حجتی بزرگوار را که کار خیلی بزرگی را انجام داده اند و 2500 جلد کتاب را به این کتابخانه دانشگاه اهدا کرده اند.

دکتر بهشتی در ادامه به اهمیت کتاب اشاره یادآور شد: افکار هر آدمی میانگین افکار  5 تفری است که با آن افراد ارتباط نزدیک دارد.

وی افزود: همه ما دوست داریم برای اینکه افکار ما پخته باشد با انسان های بسیار بزرگ در همه زمینه ها ارتباط داشته باشیم و استفاده کنیم که این شدنی نیست، ولی قطعا چکیده همه این بزرگان در آثار منتشر شده آنان وجو دارد و بر همین اساس اگر به دنبال الگو گرفتن از رفتار افراد بزرگ هستیم ، مهمترین گامش مطالعه کتاب این افراد بزرگ است.

دکتر بهشتی در ادامه یادآور شد: هنر از فطرت پاک انسان نشات می گیرد و برای همه انسان ها زیبایی دارد و اگر این هنر همراه با معنویت باشد قطعا آرامش خاصی به انسان خواهد داد که بر همین اساس تشکر میکنیم از استاد اسماعیلی عزیز که امروز از هنر ایشان استفاده میکنیم.

وی در ادامه به اهدای کتاب ها نیز اشاره و گفت: اهدای این کتاب ها بر اساس رایزنی مجموعه بنیاد خیرین دانشگاه می باشد که جا دارد از این عزیزان تشکر کنم.

در ادامه این جلسه نیز استاد اسماعیلی قوچانی ضمن خیر مقدم به مهمانان و با اشاره به اینکه با مرحوم استاد پریشان نیز دوست بوده است به ذکر یک خاطره از ایشان پرداخت.

در پایان این برنامه یک کلیپ از معرفی استاد اسماعیلی پخش شد و در ادامه کتابخانه اهدایی استاد پریشان افتتاح شد و از نمایشگاه استاد اسماعیلی قوچانی نیز بازدید به عمل آمد.