یکشنبه, 24 آذر 1398

چهارمین دوره استارتاپ ویکند دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

شروع یک پایان...

شروع یک آخر هفته ی جذاب در استان خراسان رضوی، در شهر قوچان و دانشگاه صنعتی قوچان که باعث شد دانشجویان این دانشگاه هیجان را دوباره تجربه کنند، هیجانی از دل یک ایده، ایده ای که میتواند به یک خلاقیت و یک نوآوری تبدیل شود.

ایده هایی که اگر برای آنها ارزش قائل شویم میتوانند هم کارافرینی و هم نوآوری کنند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، چهارمین دوره استارتاپ ویکند دانشگاه صنعتی قوچان با معرفی تیم ها و ایده های برتر به کار خود پایان داد.

فاطمه استادزاده دبیر برگزاری چهارمین دوره استارتاپ ویکند دانشگاه صنعتی قوچان گفت: در این دوره بیش از 100 شرکت کننده حضور داشتند، همچنین حضور منتور هایی از شهرک علم و تحقیقاتی اصفهان و پارک علم  و فناوری مشهد در چهارمین استارتاپ ویکند دانشگاه صنعتی قوچان باعث شده که این استارتاپ متفاوت تر از سال های قبل باشد.

وی در ادامه گفت: در سال گذشته این آمار ثبت نامی 90 نفر بوده  و اکنون به بیش از 100 نفر رسیده و سایت ثبت نامی درحالی بسته شده که هنوز هم کسانی بودنند که داوطلب برای شرکت در این  فستیوال باشند.

دبیر برگزاری این استارتاپ در ادامه یادآور شد: این استارتاپ شامل 4 کارگاه عمومی و 6 کارگاه تخصصی بود که شرکت در آنها آزاد بود.

وی در ادامه با اشاره به رقابت 54 ساعته شرکت کنندگان افزود: رقابت ها در سه روز انجام گرفت که از بعد از ظهر چهارشنبه آغاز و تا جمعه شب ادامه داشت که شامل 6 منتور و 5 داور که یکی از داور ها منتخب گروه منتور هاست که این رقابت را داوری کردند.

استاد زاده در ادامه با تصریح کرد: روند این مسابقه به این شکل بود که به قید قرعه گروه ها مشخص و تیم ها برای دفاع از ایده خود به رو سن می رفتند که یک یا دو نفر به نمایندگی از تیم های مختلف 5 دقیقه زمان داشتند تا از ایده خود دفاع کند و بعد از اتمام این زمان، 3 دقیقه پرسش و پاسخ شروع میشد که داورها پرسش های خود را مطرح و باید در عرض 3 دقیقه پاسخ ها را به صورت جامع ارایه کنند.

استادزاده در ادامه در خصوص کیفیت برگزاری این استارتاپ می گوید: این استارتاپ آن قدر توانمند و با نظم شروع شد که با استارتاپ های شهرهای بزرگی همچون زاهدان، گرگان و تهران رقابت میکرد و به مانند آنها قدرتمند و دقیق بود.

وی در پایان گفت: در روز آخر این رقابت ها 13 تیم به رقابت با یکدیگر پرداختند که در پایان تیم های بینرو مقام اول، سالمندیار هوشمند مقام دوم و فرشته نجات مقام سوم را کسب کردند با اهدای لوح و جایزه از اعضای این تیم ها تقدیر شد.

لازم به ذکر است که جایزه تیم اول 20 میلیون ریال، تیم دوم 15 میلیون ریال و تیم سوم 10 میلیون ریال بود.