یکشنبه, 24 آذر 1398

انتصاب مدير جدید امورآموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتی قوچان

مدير جدید امور آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان طی حکمی دكتر عرفان سليمي پور را به عنوان مدیر امور آموزش و تحصيلات تكميلي منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

جناب آقاي دكتر سيد عرفان سليمي پور

عضو محترم هيئت علمي گروه مكانيك

سلام عليكم؛

احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شايستگي و تجارب جناب عالي و پيشنهاد معاون محترم آموزشي و پژوهشي دانشگاه به موجب اين حكم و با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي از تاريخ 1398/09/11 تا 1400/09/11 به مدت دوسال به عنوان “مديرامورآموزش و تحصيلات تكميلي” در دانشگاه صنعتي قوچان منصوب مي شويد.

اميد است با پشتكار، دلسوزي و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌گيري از ظرفيتهاي موجود در دانشگاه در راستاي تحقق اهداف عالي دانشگاه موفق باشيد. ​

لازم به ذکر است پیش از این آقای دکتر داود فربد این مسئولیت را عهده دار بود.

انتصاب دکتر سلیمی پور