دوشنبه, 07 بهمن 1398

نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد

نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این نمایشگاه با هدف معرفی بیش از پیش دانشگاه صنعتی قوچان به همشهریان شروع به کار کرد.

این مراسم با حضور ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و معاونت اداری و مالی و معاونت آموزشی و پژوهشی و تعدادی از اساتید هیات علمی و کارکنان این دانشگاه افتتاح شد.

جناب آقای هادی رجایی نیا فرماندار محترم شهرستان قوچان به عنوان مهمان ویژه این برنامه، علی زیرک ریاست شورای شهر و علی شکفته عضو شورای شهر قوچان نیز در این افتتاحیه حضور داشتند.

آقای معتمدی ریاست آموزش و پرورش شهرستان قوچان و معاونان آموزش و پرورش نیز از دیگر مهمانان این افتتاحیه بودند.

نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های دانشگاه صنعتی قوچان از تاریخ 25 آذرماه آغاز و تا تاریخ 28 آذر ماه و در مکان خیابان امام خمینی (ره)، جنب باغ ملی، ساختمان نمایشگاه ها در جریان است.

همشهریان محترم می توانند همه روزه از ساعت 16 الی 21 برای بازدید به این مکان مراجعه نمایند.