دوشنبه, 07 بهمن 1398

مسابقه شناورهای حرارتی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مسابقه شناورهای حرارتی در دانشگاه صنعتی قوچان و با استقبال خوب شرکت کنندگان برگزار شد.

این مسابقه به همت انجمن علمی مهندسی انرژی و در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

این مسابقه با حضور 60 تیم برگزار گردید که از دیگر دانشگاه ها همچون، فردوسی، شهید رجایی، حکیم نظامی و اترک نیز شاهد حضور شرکت کنندگانی بودیم.

در پایان این مراسم 3 تیم به عنوان برگزیدگان نهایی معرفی شدند که هر سه تیم از دانشگاه صنعتی قوچان بوند.