دوشنبه, 07 بهمن 1398

یلدای کارآفرینی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مراسم یلدای کارآفرینان دانشگاه صنعتی قوچان در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان به همراه آقای دکتر کاظمی معاون اداری و مالی و آقای دکتر آیتی معاون آموزشی و پژوهشی و تعدادی از مدیران حوزه های مختلف حضور داشتند.

همچنین آقای رجائی نیا فرماندار محترم شهرستان به عنوان مهمان ویژه این مراسم حضور داشتند.

از دیگر مهمانان این مراسم می توان به ریاست شورای شهر قوچان، ریاست تعدادی از ادارات همچون اداره صنعت، معدن و بازرگانی، ریاست اداره کار، ریاست اداره ورزش و جوانان قوچان و ...  اشاره داشت.

از دیگر مهمانان این مراسم از روسای چند کارخانه صنعتی قوچان نیز می توان نام برد.

خانم استادزاده دبیر این نشست تخصصی کارآفرینانه ،هدف از برگزاری این رویداد را توسعه کسب و کارهای نوپا عنوان کرد.

وی افزود: رویدادهایی که واحد پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار می کند از دغدغه های کارآفرینی نشات گرفته و به همین علت نیز خانه استارتاپ قوچان از سال 1395زیرنظر این واحد شکل گرفته است .

خانه استارتاپ ،بر اساس همین استراتژی در نظر دارد به عنوان یکی از محرک های اصلی جهت بهبود اکوسیستم کارآفرینی شهرستان و ایجاد بستر و عناصر لازم برای رشد بنگاه های نوآور و تشکیل استارتاپ ها در قوچان بکوشد.

در همین راستا برنامه ای با عنوان "پاییز کارآفرینی قوچان" برای کلیه جوانان، دانشجویان، شبکه سازی میان کسب و کار ها و آموزش و مهارت آفرینی در حوزه کارآفرینی طرح ریزی کرده بود که شامل تور کارآفرینی زیست بوم مشهد،برگزاری پنجمین استارتاپ ویکند قوچان ،برگزاری سه کارگاه تخصصی در زمینه توسعه استارتاپ ها و در نهایت اختتامیه این طرح یلدای کارآفرینان قوچان بود.

یدای کارآفرینان قوچان با حضور سرمایه گذاران خطرپذیر، صنعتگران، کارآفرینان و مسئولین فرصت مناسبی برای شبکه سازی، جذب سرمایه گذار، آگاهی از بیم و امیدهای استارتاپ ها در کشور و بهره مندی تجارب کارآفرینان می باشد.

خانه استارتاپ در حاشیه رویداد ، کافه مشاوره را محلی برای استفاده از خدمات مشاوره برای راه اندازی و توسعه کسب و کارها درنظر گرفته بود که با توجه به ذیغ وقت و فشردگی برنامه ها 20عدد مشاوره تخصصی در حاشیه این رویداد انجام گرفت .

افرادی با دغدغه های راه اندازی و توسعه یک کسب ،جذب سرمایه گذار ،سرمایه گذاری خطرپذیر وکارآفرینانی که به توسعه و رشد فردی خود اهمیت می دادند ،در این نشست شرکت کرده بودند.