دوشنبه, 07 بهمن 1398

افزايش چهار برابريِ فضاي ذخيره سازي اطلاعات دانشگاه صنعتی قوچان

افزایش فضاي ذخيره سازي اطلاعات دانشگاه صنعتی قوچان به چهاربرابر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، با خريد تجهيزات ذخيره سازي جديد (SAN Storage)، فضاي ذخيره سازيِ ديتا سنتر دانشگاه به چهار برابر افزايش پيدا كرد. كاربرد اصلي اين تجهيزات براي انجام دادن فرآيندهاي بك آپ گيري و بازيابي اطلاعات مي باشد. همچنين جهت افزايش فضاي ذخيره سازيِ سامانه هاي الكترونيكي دانشگاه از قبيل مركز دانلود، پست الكترونيكي و پروفايل اساتيد نيز كاربرد خواهد داشت.
از ديگر مزاياي اين تجهيز براي دانشگاه مي توان به موارد ذيل اشاره نمود:
1 – مديريت متمركز ديتا
2 – بكاپ گيري سريعتر با قابليت بارگذاري اطلاعات
3 – مديريت دسترسي بالا به داده ها
4 – يكپارچگي استوريج و سرورها
5 – مقرون به صرفه
6 – امنيت ديتا
7 – كاهش ترافيك شبكه
نهايتا لازم است بدينوسليه مركز فاوا مراتب قدرداني و تشكر خود را از معاونت آموزشي و پژوهشي و معاونت اداري مالي دانشگاه به جهت همكاري صيميمانه در اين خصوص را اعلام مي دارد.

de951ffe504941dd93771b222e552ffd1