دوشنبه, 07 بهمن 1398

دیدار هیات رییسه دانشگاه صنعتی قوچان و جمعی از هیات مدیره بنیاد خیرین دانشگاه با آقای دکتر قامتی

جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان به همراه هیات رییسه محترم دانشگاه صنعتی قوچان و جمعی از هیات مدیره محترم بنیاد خیرین دانشگاه صنعتی قوچان با معاونت استاندار خراسان رضوی و فرماندار جدید نیشابور دیدار کردند.

در این جلسه که روز چهارشنبه 11 دی ماه 1398 برگزار گردید، آقای دکتر بهشتی و همراهان ایشان ضمن تبریک به آقای دکتر قامتی بابت انتصاب در مسئولیت جدیدشان، در خصوص فعالیت های دانشگاه صنعتی قوچان و بنیاد خیرین دانشگاه به گفت و گو پرداختند.

جناب آقای دکتر علیرضا قامتی از اعضای هیات مدیره بنیاد خیرین دانشگاه صنعتی قوچان می باشد.

در حاشیه این دیدار نیز بازدیدی از نمایشگاه ادوات کشاورزی که در نیشابور در حال برگزاری بود صورت گرفت که در این نمایشگاه مدیر کل جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی نیز حضور داشتند.