یکشنبه, 18 خرداد 1399

انعقاد تفاهم نامه مهم بین دانشگاه صنعتی قوچان و پژوهشگاه صنعت نفت

تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی قوچان و پژوهشگاه صنعت نفت منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در جلسه ای که روز چهارشنبه 18 دی ماه برگزار شد تفاهم نامه ای مهم به امضا رسید.

در این جلسه جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان گفت: دانشگاه صنعتی قوچان با توجه به قدمت کمی که دارد خوشبختانه امروز توانسته است  به همراه دانشگاه صنعتی شاهرود در شمال شرق کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار باشد.

وی در همین خصوص ادامه داد: خوشبختانه در دانشگاه صنعتی قوچان در حوزه های مختلف همچون حوزه پژوهشی بسیار خوب کار کرده ایم به طوری که در سال گذشته در بین 16 استاد پراستناد ایران که نامشان در سطح جهان مطرح شد یکی از اساتید ما حضور داشت.

وی ادامه داد: این خبر خوش زمانی پررنگ تر می شود که امسال 2 استاد از دانشگاه صنعتی قوچان در بین محققان پر استناد ایران در سال 2019 قرار گرفتند در صورتی که امسال سهم ایران از 16 نفر به 12 نفر کاهش یافته بود که خود نشان از پیشرفت خوب دانشگاه صنعتی قوچان دارد و ذکر این نکته لازم است که از این حیث دانشگاه صنعتی قوچان بعد از دانشگاه امیرکبیر با 3 استاد در جایگاه دوم دانشگاه های ایران قرار گرفت.

دکتر بهشتی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های ما این است که اعضای هیئت علمی را تا سال 1401 به تعداد 100 نفر برسانیم که این اتفاق خواهد افتاد.

دکتر بهشتی تصریح کرد: امیدواریم شرایطی پیش بیاید که با هماهنگی شما بتوانیم همکاری هایی با پالایشگاه خانگیران و بجنورد هم با توجه به همجواری با قوچان داشته باشیم.

در ادامه این جلسه دکتر توفیقی به پتانسیل ها و توانمندي دانشگاه صنعتی قوچان اشاره کرد و گفت: بسياري از فعاليت‌هاي اين دو مجموعه در راستاي اهداف يكديگر مي‌باشد چرا كه اين دانشگاه در زمینه‌هایی نظیر کاتالیست، جاذب و خوردگی فعاليت‌هاي متعددي را انجام داده است و مي‌توان اقدامات آن را با اهداف و فعاليت‌هاي پژوهشگاه هم‌سو دانست.

توفیقی شبکه سازی و همكاري با دانشگاهیان، مراكز پژوهشی و شرکت های دانش بنیان را از راهبردهای اصلی پژوهشگاه صنعت نفت دانست و گفت: با وجود اینکه پژوهشگاه از دیرباز دارای ظرفیت و زیرساخت های بسیار گسترده از نظر انسانی، آزمایشگاهی و فیزیکی بوده است اما هيچ سازماني به تنهایی نمی تواند مدعي شود كه مي‌تواند پاسخگو تمامي نیازهای صنعت باشد .

وی با تاکید بر اینکه خلق ظرفیت های جدید و همکاری شبکه‌ای برای یک سازمان دارای اهمیت است افزود: با توجه به اینکه دانشگاه صنعتی قوچان دارای ظرفیت های انسانی، زیرساختی و تجهیزاتی است امیدواریم بتوانیم با همکاری یکدیگر از این ظرفیت ها بهره‌مند شويم.

دکتر توفیقی با بیان اینکه ارائه پورپوزال های مشترک به صنعت یکی از مصادیق مهم محسوب می­شود تصریح کرد: صنعت تلاش می کند علاوه بر پژوهشگاه ها، با دانشگاه ها نیز همکاری کند و همواره از پروپوزال‌هاي مشترك استقبال کرده است، از اين رو مناسب است پورپوزال های سه جانبه ای میان پژوهشگاه، دانشگاه‌ها و شرکت های دانش بنیان در دستور كار قرار گيرد.

در پایان این جلسه، تفاهم نامه مهم همکاری میان دانشگاه صنعتی قوچان و پژوهشگاه صنعت نفت با امضای جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و آقای دکتر توفیقی رئیس پژوهشگاه صنعت نفت منعقد شد.

تفاهم نامه 5