دوشنبه, 05 اسفند 1398

چاپ مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان در نشریه بسیار معتبر "IEEE Internet of Things Journal"

مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان در نشریه بین المللی و معتبر "IEEE Internet of Things Journal" به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقاي دكتر منتظر القائم با عنوان: " Load-balanced and QoS-aware Software-defined Internet of Things " و در نشريه بسيار معتبر "IEEE Internet of Things Journal" با ضريب تاثير 9.515 كه جزو بالاترين ضرايب در حيطه علمي مربوطه مي باشد به چاپ رسيد.

طبق گزارش پايگاه معتبر JCR كه معتبرترين پايگاه سنجش نشريات علمي در جهان است، نشريه مذكور جزو 1.5 درصد برتر حوزه علوم كامپيوتر و 4 درصد برتر حوزه مخابرات و 3 درصد برتر حوزه مهندسي برق بوده و همچنين به ترتيب داراي رتبه هاي 3 ، 4 و 8 در حوزه هاي مذكور در كل نشريات در سطح جهان مي باشد.

كسب اين موفقيت افتخار آميز را به ايشان و به جامعه دانشگاهيان دانشگاه صنعتي قوچان تبريك عرض نموده و از درگاه خداوند متعال براي ايشان توفيق روز افزون مسئلت داريم.

montazerolghaem