دوشنبه, 05 اسفند 1398

چاپ مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان در نشریه بسیار معتبر "ENERGY CONVERSION AND MANAGEMENT"

مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان در نشریه بسیار معتبر "ENERGY CONVERSION AND MANAGEMENT" به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقاي دكتر عنبرسوز با عنوان  " A numerical study on wind dams: A novel approach to enhance wind potential using natural barriers" در نشريه بسيار معتبر "ENERGY CONVERSION AND MANAGEMENT" با ضريب تاثير 7.181 كه جزو بالاترين ضرايب در حيطه علمي مربوطه مي باشد به چاپ رسيد.
طبق گزارش پايگاه معتبر JCR كه معتبرترين پايگاه سنجش نشريات علمي در جهان است، نشريه مذكور جزو 2.5 درصد برتر حوزه ترموديناميك و 12 درصد برتر حوزه انرژي و سوخت و 2 درصد برتر حوزه مكانيك بوده و همچنين به ترتيب داراي رتبه هاي 2 ، 12 و 3 در حوزه هاي مذكور در كل نشريات در سطح جهان مي باشد.
كسب اين موفقيت افتخار آميز را به ايشان و به جامعه دانشگاهيان دانشگاه صنعتي قوچان تبريك عرض نموده و از درگاه خداوند متعال براي ايشان توفيق روز افزون مسئلت داريم.

anbarsooz