دوشنبه, 05 اسفند 1398

برگزاري دوره آموزشی ويژه اساتيد دانشگاه صنعتي قوچان

برگزاري دوره اموزشي با عنوان " روانشناسي و آموزش ارتباط موثر با دانشجو " ويژه اساتيد دانشگاه صنعتي قوچان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، با همكاري مشترك مركز مشاوره دانشگاه صنعتي قوچان و دفتر هم انديشي اساتيد نهاد رهبري دانشگاه ، يك دوره اموزشي با عنوان " روانشناسي و آموزش ارتباط موثر با دانشجو " با حضور جناب آقاي دكتر غفاري رياست مركز مشاوره دانشگاه فردوسي  در روز پنجشنبه  سوم بهمن از ساعت 13-8 در محل سالن جلسات نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسي ، با حضور اساتيد هيات علمي دانشگاه صنعتي قوچان برگزار گرديد.

دوره آموزشی فردوسی مشهد مخصوص اساتید 1