دوشنبه, 05 اسفند 1398

كسب عنوان مقاله پراستناد توسط عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتی قوچان

طبق گزارش معتبرترين پايگاه استنادي علمي جهان Web of Science مقاله جناب آقاي دكتر محمد سردارآبادي عضو هيئت علمي گروه انرژي دانشگاه صنعتي قوچان با عنوان  "Experimental investigation of multiwall carbon nanotube/paraffin based heat sink for electronic device thermal management" كه در مجله معتبر "Energy Conversion and Management" به عنوان مقاله پراستناد (Highly Cited Paper) برگزيده شده است.
طبق گزارش پايگاه معتبر JCR كه معتبرترين پايگاه سنجش نشريات علمي در جهان است، نشريه مذكور جزو 2.5 درصد برتر حوزه ترموديناميك و 12 درصد برتر حوزه انرژي و سوخت و 2 درصد برتر حوزه مكانيك بوده و همچنين به ترتيب داراي رتبه هاي 2 ، 12 و 3 در حوزه هاي مذكور در كل نشريات در سطح جهان مي باشد.
كسب اين موفقيت افتخار آميز را به ايشان و به جامعه دانشگاهيان دانشگاه صنعتي قوچان تبريك عرض نموده و از درگاه خداوند متعال براي ايشان توفيق روز افزون مسئلت داريم.

مقاله پراستناد دکتر سردار آبادی Experimental investigation of multiwall carbon nanotube