دوشنبه, 05 اسفند 1398

رياست گروه آموزش هاي آزاد و مجازي دانشگاه صنعتي قوچان منصوب شد

دكتر محمد حسين سيگاري به عنوان رياست گروه آموزش هاي آزاد و مجازي دانشگاه صنعتي قوچان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، در حکمی آقای دکتر سیگاری را به عنوان رياست گروه آموزش هاي آزاد و مجازي دانشگاه صنعتي قوچان منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

سلام عليكم؛
       احتراماً نظر به مراتب تعهد، شايستگي و تجارب ارزنده جناب عالي به موجب اين حكم و با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي از مورخ  98/11/13 به مدت يك سال به عنوان “رياست گروه آموزش هاي عالي آزاد و مجازي”  دانشگاه صنعتي قوچان منصوب مي شويد.
اميد است با تلاش، جديت و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره گيري از ظرفيت هاي موجود در انجام امور محوله موفق باشيد. ​

Sigari Pic