دوشنبه, 05 اسفند 1398

جلسه هم انديشی با موضوع معنويت درگفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

جلسه هم انديشی با موضوع معنويت درگفتمان انقلاب اسلامی با سخنرانی “آيت الله حاج سيد جعفر علم الهدی” در دانشگاه صنعتی قوچان برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان در این جلسه که با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان و مهمانانی از دیگر دانشگاه ها و در سالن کنفرانس ساختمان دانشکده برگزار گردید، دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان در ابتدا ضمن گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر گفت: انقلاب اسلامی ما دستاوردهای بسیار خوب و زیادی داشته است که دانشگاه صنعتی قوچان نیز دستاوردهای خوبی داشته است که برای مردم نیز اخیرا بازگو کرده ایم.

در ادامه حضرت آيت الله حاج سيد جعفر علم الهدی نیز به سخنرانی پرداخت و به اهمیت انقلاب اشاره کرد.

وی در این جلسه گفت: انقلاب اسلامی ایران خدمات بسیار ارزشمندی برای مردم ایران داشته است که جای شکر دارد.

آيت الله حاج سيد جعفر علم الهدی در ادامه خاطر نشان کرد: انقلاب ها در سراسر جهان بیشتر مالی است اما انقلاب ما مالی نبود و برای چیز بزرگ تری مردم ما انقلاب کردند و آنهم این بود که مردم کشور ما به دنبال جمهوری اسلامی بودند.

در پایان این جلسه نیز اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان و مهمانان دیگر دانشگاه ها سوالات خود را از آيت الله حاج سيد جعفر علم الهدی پرسیدند.