جمعه, 22 فروردين 1399

دو طرح پژوهشي دانشگاه صنعتي قوچان به عنوان طرح هاي منتخب كشور

دو طرح پژوهشي دانشگاه صنعتي قوچان به عنوان طرح هاي پژوهشي منتخب كشور در سال 98 از سوي معاونت پژوهش و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري انتخاب گرديد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، بر اساس گزارش معاونت پژوهشي و ارتباط با صنعت وزارت عتف، طرح پژوهشي جناب آقاي دكتر سيد محمد جوادي با عنوان "طراحي و ساخت مشعل هاي درخشنده گاز طبيعي با هدف افزايش راندمان ديگ هاي آب گرم مجتمع هاي تجاري و مسكوني" و طرح پژوهشي جناب آقاي مهندس ترابي با عنوان " طراحي، ساخت و راه اندازي كوره خلاء" به عنوان طرح هاي برگزيده سال 98 انتخاب شده اند.
كسب اين موفقيت افتخار آميز كه نشان دهنده درخشش دانشگاه صنعتي قوچان در عرصه فناوري و صنعت است را به جامعه دانشگاهيان دانشگاه صنعتي قوچان تبريك عرض نموده و از درگاه خداوند متعال براي ايشان توفيق روز افزون مسئلت داريم.

2136522145523d356d2v3d5