پنج شنبه, 14 فروردين 1399

ثبت اختراع عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتي قوچان

ثبت اختراع، تجاري سازي و توليد محصول توسط عضو هيئت علمي گروه مهندسي شيمي دانشگاه صنعتي قوچان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقاي دكتر مجتبي كنويسي عضو هيئت علمي گروه مهندسي  شيمي دانشگاه صنعتي قوچان و دانشجوي ايشان جناب آقاي محمد جان قربانيان موفق به ثبت اختراع با عنوان "«توليد نگين انگشتر از پسماند سنگهاي ارزشمند معدني" و اخذ تائيديه علمي آن شدند.
همچنين اين محصول مراحل تجاري سازي را طي نموده و از طريق ثبت شركت و راه اندازي خط توليد، به توليد انبوه رسيده و در آستانه اخذ مجوز دانش بنيان نيز مي باشد.
كسب اين مهم را به ايشان و جامعه دانشگاهي دانشگاه صنعتي قوچان تبريك عرض نموده و تلاش هاي اين استاد فرهيخته را كه گام ارزشمندي در جهت رونق كسب و كار ملي است، ارج مي نهيم و استمرار موفقيت و بهروزي را براي ايشان از ايزد منان آرزومنديم.

kanvisi