پنج شنبه, 14 فروردين 1399

دومین عضو هیأت علمی وابسته دانشگاه صنعتی قوچان معرفی شد

دومین عضو هیأت علمی وابسته دانشگاه صنعتی قوچان معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر تهمینه محمودی به عنوان دومین عضو هیأت علمی وابسته دانشگاه صنعتی قوچان معرفی شدند.

جلسه معرفی دکتر تهمینه محمودی به عنوان دومین عضو هیأت علمی وابسته دانشگاه صنعتی قوچان  با حضور دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و معاونین محترم ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، ضمن خوشامدگویی به خانم دکتر تهمینه محمودی و سپاسگزاری از حضور ایشان و قبول همکاری با دانشگاه صنعتی قوچان، به زمینه‌ها و پتانسیل‌های مختلف جهت همکاری علمی از جمله همکاری در مشاوره و راهنمایی پایان‌نامه‌های دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، برگزاری مشترک دروس تحصیلی بصورت مجازی، برگزاری دوره های و کارگاه‌های مجازی و انتقال تجربیات در بازنگری برنامه‌های درسی برای آماده کردن دانشجویان برای ورود به بازار کار اشاره کرد.

در این جلسه دکتر تهمینه محمودی نیز ضمن تشکر و خوشنودی از فرصت به وجود آمده برای همکاری با دانشگاه صنعتی قوچان، آمادگی خود را برای همکاری عملیاتی در چارچوب تعیین شده اعلام کرد.

در انتهای این جلسه، قرارداد همکاری ایشان به عنوان عضو هیأت علمی وابسته دانشگاه امضاء شد.