پنج شنبه, 14 فروردين 1399

طراحي و ساخت كوره خلاء صنعتي در شهرك صنعتي شيراز توسط دانشگاه صنعتي قوچان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، بهبود عملكرد قطعات توربين ها به وسيله عمليات حرارتي ويژه تحت خلاء، ساخت قطعات با كمترين ميزان تخريب سطحي و همچنين عيب يابي قطعات با استفاده از حرارت دهي در دماهاي خاص تحت شرايط خلاء ميسر مي باشد.
پروژه انجام شده در دانشگاه صنعتی قوچان به سفارش يكي از شركت های مستقر در شهرك صنعتی شيراز انجام شده است.

طراحی و ساخت تمامی بخش ها به صورت كاملا بومی بوده و شامل بخش های حرارت دهي، كنترل، بالابرها و خلاء مي باشد و دماي ايجاد شده در كوره تا 1300 درجه سانتيگراد مي باشد.

اجرای اين پروژه در كشور به دليل شرايط تحريم ظالمانه كشورهای غربي بسيار حائز اهميت است چراكه علاوه بر كاهش هزينه های توليد قطعات ويژه صنايع نفت، گاز، پتروشيمی، هوافضا و صنايع نيروگاهی، مي تواند نياز كشور را به كشور های غربی كاهش دهد.

در راستای انجام اين پروژه، با توجه به وجود تخصص خاص ساخت اين كوره در دانشگاه صنعتی قوچان، قراردادهايی با ساير صنايع منعقد شده است كه پس از ساخت و تحويل پروژه های مذكور اطلاع رسانی آن انجام خواهد شد.