پنج شنبه, 14 فروردين 1399

چاپ مقاله آقای دکتر نجاتی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان در نشریه بین المللی بسيار معتبر

​مقاله جناب آقاي دكتر نجاتي با عنوان: "A reliable risk analysis approach using an extension of best-worst method based on democratic-autocratic decision-making style" در نشريه بسيار معتبر "Journal of Cleaner Prodcution" با ضريب تاثير 7.051 پنج ساله كه جزو بالاترين ضرايب در حيطه علمی مربوطه می باشد به چاپ رسيد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طبق گزارش پايگاه معتبر JCR كه معتبرترين پايگاه سنجش نشريات علمی در جهان است، نشريه مذكور جزو  15 درصد برتر حوزه Enviromental, EngineeringT  7 درصد برتر حوزه  Enviromental, SciencesT  17 درصد برتر حوزه Green and Sustainable Science & Technology بوده و همچنين به ترتيب دارای رتبه هاي 8 ، 18 و 6 در حوزه هاي مذكور در كل نشريات در سطح جهان مي باشد.

كسب اين موفقيت افتخار آميز را به  ايشان و به جامعه دانشگاهيان دانشگاه صنعتی قوچان تبريك عرض نموده و از درگاه خداوند متعال براي ايشان توفيق روز افزون مسئلت داريم.

Image 30