پنج شنبه, 14 فروردين 1399

مراسم روز درختکاری در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

مراسم روز درختکاری در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مراسم روز درختکاری با حضور جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، معاون محترم اداری مالی، مسئول محترم نهاد رهبری و جمعی از اساتید فرهیخته و کارکنان محترم دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

در این مراسم جناب آقای دکتر بهشتی ضمن عرض تبریک پیشاپیش سال نو گفت: امیدواریم در سال جدید مشکلاتی که برای کشور پیش آمده است و شاهد آن هستیم به خیر و خوشی تمام شود و مردم عزیز کشورمان در سال جدید با چنین مشکلاتی روبرو نشوند و سالی خوب و خوش را داشته باشیم.

جناب آقای دکتر بهشتی در ادامه به مناسبت این روز یک اصله نهال را به یادگار کاشتند.

سایر همکاران نیز با کاشت نهال این روز را گرامی داشتند.

درخت کاری 111

درختکاری 66