پنج شنبه, 14 فروردين 1399

سرپرست جدید معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی "دكتر مرتضی جليلی قاضي زاده" عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه صنعتی قوچان را به عنوان "سرپرست معاونت دانشجويي و فرهنگي" دانشگاه صنعتی قوچان منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

سلام عليكم؛
      احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شايستگی و تجارب جناب عالی به موجب اين حكم و با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشی از تاريخ 98/12/27 به عنوان “سرپرست معاونت دانشجويي وفرهنگي” در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شويد.
اميد است با پشتكار، دلسوزي و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌ گيری از ظرفيتهای موجود در دانشگاه در راستای تحقق اهداف عالي دانشگاه موفق باشيد. ​

همچنین جناب آقای دکتر بهشتی، در نامه جداگانه ای از زحمات دکتر هادی هادی زاده معاونت سابق دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در مدت زمان تصدی این پست تقدیر و تشکر نمودند.

1انتصاب دکتر قاضی زاده