شنبه, 10 خرداد 1399

چاپ مقاله عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله بسيار معتبر IEEE TRANSACTIONS ON COMMUNICATIONS

مقاله عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله بسیار معتبر بین المللی به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دكتر عباسعلی قربان صباغ عضو محترم هيئت علمی گروه مهندسي برق دانشگاه صنعتی قوچان در مجله بسيار معتبر IEEE TRANSACTIONS ON COMMUNICATIONS به چاپ رسيد.
طبق گزارش پايگاه معتبر JCR كه معتبرترين پايگاه سنجش نشريات علمي در جهان است، نشريه مذكور با ضريب تاثير 5.69 جزو ده درصد برتر مجلات جهان با گروه موضوعي مخابرات و مهندسي برق و الكترونيك مي باشد.
كسب اين موفقيت افتخار آميز را به  ايشان و به جامعه دانشگاهيان دانشگاه صنعتي قوچان تبريك عرض نموده و از درگاه خداوند متعال براي ايشان توفيق روز افزون مسئلت داريم.

DrGhorbansabbagh