شنبه, 10 خرداد 1399

چاپ مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسي برق دانشگاه صنعتی قوچان در مجله بسيار معتبر IEEE Transactions on Automatic Control

مقاله جناب آقاي دكتر مجتبي حكيمي مقدم عضو محترم هيئت علمي گروه مهندسي برق دانشگاه صنعتي قوچان با عنوان New Results on the Characterization of Strictly‎ ‎Positive Real Matrix Transfer Functions با همكاري پروفسور َAugosto Ferrante از دانشگاه Padova ايتاليا در مجله بسيار معتبر "IEEE Transactions on Automatic Control" به چاپ رسيد.

اين مجله با شاخص هرش (H-Index) ۲۶۰ ، داراي رتبه يك جهان به لحاظ H-index در بين ۱۴۶ مجله SJR حوزه مهندسي سيستمها و كنترل است.

طبق گزارش پايگاه معتبر JCR كه معتبرترين پايگاه سنجش نشريات علمي در جهان است، نشريه مذكور با ضريب تاثير 5.09 جزو 13 درصد برتر مجلات جهان با گروه موضوعي مهندسي برق و الكترونيك 16 درصد برتر مجلات جهان در گروه موضوعي سيستم هاي كنترلي مي باشد.

كسب اين موفقيت افتخار آميز را به ايشان و خانواده دانشگاه صنعتي قوچان تبريك عرض نموده و از درگاه خداوند متعال براي ايشان توفيق روز افزون مسئلت داريم.

Hakimi2