شنبه, 10 خرداد 1399

مدیر جدید امور مالی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد.

"محمود تقی زاده" به عنوان مدیر امور مالی دانشگاه صنعتی قوچان معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی آقای "محمود تقي زاده" را به عنوان "مدير امور مالی" دانشگاه صنعتی قوچان منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

با سلام و احترام ؛
   نظر به مراتب تعهد، دانش، شايستگي و تجارب جنابعالي،  به موجب اين ابلاغ از مورخ 99/02/02، به مدت دو سال به عنوان مدير امور مالي در دانشگاه صنعتي قوچان منصوب مي گرديد.
اميد است با استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره گيري از همكاري و همدلي ساير دانشگاهيان در راستاي تحقق اهداف عالي دانشگاه موفق و مؤيد باشيد.

همچنین جناب آقای دکتر بهشتی، در نامه جداگانه ای از زحمات سركارخانم نرگس قيطاقي مدير سابق امورمالي دانشگاه در مدت زمان تصدی این پست تقدیر و تشکر نمودند.

انتصاب 99